Родитељи - фактор број 1 да деца постану добри и узорни људиЗадатак родитеља да правилно васпитава своје дете, буде му лични пример и узор и да га изведе на прави пут није нимало лак. Како је основна школа први корак у животу сваког детета ка свету одрастања, сопственог доношења одлука и осамостаљења, важно је да родитељи увек буду упознати са тиме какво је њихово дете док је у школи - да ли се понаша лепо, да ли поштује другаре из свог и осталих одељења, да ли поштује учитеља/учитељицу а касније и наставнике, да ли прави неред, али и за које предмете показује интересовање а за које не.

Зато је изузетно важно да постоји добра комуникација између предавача и родитеља, како би се обе стране позабавиле евентуалним постојањем проблема или како би се дете можда подстакло да вредније ради у некој области, ако се примети његов дар за исту.

Зато, порука за родитеље је следећа: редовно се распитујте о томе каква су ваша деца. Врата наших запослених су вам увек отворена и слободни сте да се увек консултујете са предавачима. Испод овог текста наведено је време у које можете доћи и поразговарати са неким од наших предавача.