covid19

Пандемија вируса COVID-19 на многе начине изменила је интеракцију између људи, донела нове видове образовања, личне заштите и поново истакла здравље као нешто најважније сваком појединцу.

Представници и запослени - цео колектив - наше школе вредно раде на томе да услови за учење и напредак ђака остану на захвалном нивоу, како би се и у овим тешким временима знање са предавача пренело на ученике. Да би све то било могуће, потребно је да се сви - запослени, ученици и њихови родитељи - придржавају правила како не бисмо једни друге довели у опасност од заражавања овим вирусом.

Пратећи овај линк можете прочитати детаљно појашњена правила понашања свих запослених, ученика и родитеља током боравка у школи.

Молимо све да се придржавају правила која су препоручена, како бисмо што боље заштитили једни друге и како бисмо се што пре вратили животном стилу пре појаве овог вируса.

На самом почетку пандемије корона вируса, друге недеље месеца марта 2020. године тадашњи министар просвете, Младен Шарчевић, послао је допис директорима свих основних и средњих школа у Републици Србији, који можете прочитати ОВДЕ.