Kutak obrazovanja već sedam decenija

Osnovna škola "Vuk Karadžić" u Ćupriji postoji već sedam decenija. U sastavu ove ustanove, postoje četiri područna odeljenja: osmorazredna škola u selu Krušaru i tri četvororazredne u selu Iskovu, Batincu i Vlaškoj. Prostire se na više od 3000 metara kvadratnih, raspolaže sa 50 odeljenja, 840 učenika i 75 zaposlenih radnika. Ima sopstvenu zubnu ordinaciju, spoljni sportski teren i dve prostorije specijalizovane za sport.

Ono što osnovnu školu "Vuk Karadžić" izdvaja od drugih to je da poseduje i specijalno odeljenje za decu koja su lako i višestruko ometena u razvoju.

PO ČEMU SE IZDVAJAMO?

Pokretačke snage naše škole

Vrhunski predavači

Naši nastavnici vredno rade kako bi svako zrno znanja preneli na učenike naše škole.

Fizička aktivnost

U zdravom telu zdrav duh - vodimo se time da mentalni rad naši učenici trebaju potkrepiti fizičkom aktivnošću. Zato posedujemo spoljni sportski teren i dve prostorije specijalizovane za sport.

Uspesi učenika

Bilo na sportskim ili takmičenjima iz prirodnih i društvenih nauka, možemo da se pohvalimo rezultatima naših učenika. Njihove diplome, medalje i pohvale su najbolji dokaz kvaliteta nastave u našoj školi.

Specijalno odeljenje

Verujemo da je svako u zajednici jednako važan i vredan pažnje. Jedinstvena smo osnovna škola po tome što posedujemo specijalno odeljenje, koje pohađaju deca sa smetnjama u razvoju.

Raspored zvonjenja