Кутак образовања већ седам деценија

Основна школа "Вук Караџић" у Ћуприји постоји већ седам деценија. У саставу ове установе, постоје четири подручна одељења: осморазредна школа у селу Крушару и три четвороразредне у селу Искову, Батинцу и Влашкој. Простире се на више од 3000 метара квадратних, располаже са 50 одељења, 840 ученика и 75 запослених радника. Има сопствену зубну ординацију, спољни спортски терен и две просторије специјализоване за спорт.

Оно што основну школу "Вук Караџић" издваја од других то је да поседује и специјално одељење за децу која су лако и вишеструко ометена у развоју.

ПО ЧЕМУ СЕ ИЗДВАЈАМО?

Покретачке снаге наше школе

Врхунски предавачи

Наши наставници вредно раде како би свако зрно знања пренели на ученике наше школе.

Физичка активност

У здравом телу здрав дух - водимо се тиме да ментални рад наши ученици требају поткрепити физичком активношћу. Зато поседујемо спољни спортски терен и две просторије специјализоване за спорт.

Успеси ученика

Било на спортским или такмичењима из природних и друштвених наука, можемо да се похвалимо резултатима наших ученика. Нјихове дипломе, медаље и похвале су најбољи доказ квалитета наставе у нашој школи.

Специјално одељење

Верујемо да је свако у заједници једнако важан и вредан пажње. Јединствена смо основна школа по томе што поседујемо специјално одељење, које похађају деца са сметњама у развоју.

Распоред звоњења